Welkom bij Taarten van Linn!

Mijn naam is Melinda, en ik ben de hoofd bakker van TvL. Ik ben 12 jaar geleden begonnen met bakken en het decoreren van taarten vanuit mijn appartement en maakte er een officiële onderneming van doordat hobbyen uit de hand liep!

TvL is al jaren dé bakkerij voor taarten en zoetwaren op maat die gemakkelijk besteld kunnen worden in onze ruime webshop. Samen met een team van creatieve bakkers geloven wij bij Taarten van Linn in de magie van zoetigheid en de vreugde die een prachtig gemaakte taart kan brengen bij elke gelegenheid. Als een toegewijde bakkerij is het onze missie om vreugdevolle momenten te creëren en jouw taartwensen werkelijkheid te laten worden.

Cake Design

Best Cupcakes

Home Delivery

Onze Reis

Taarten van Linn is 12 jaar geleden opgericht en sindsdien verspreiden we de magie met onze heerlijke taarten, cupcakes en andere zoetwaren. We hebben 3,5 geweldige jaren doorgebracht in onze winkelruimte in het hart van de Czaar Peterstraat in Amsterdam en waren trots onderdeel van de levendige gemeenschap van het CzaarPeter-Kwartier. In deze tijd werden we geliefd om onze toewijding aan kwaliteit en creativiteit. Helaas trof Covid19 ook ons en waren wij genoodzaakt een stapje terug te doen. Het ontbrak ons niet aan passie & geloof waardoor onze deuren weer snel geopend konden worden om jullie weer te kunnen voorzien van creatieve taarten, lekkere taarten en zelfs last minute taarten!

Onze Passie

Bij Taarten van Linn zijn we gepassioneerd om voorop te blijven lopen met de nieuwste trends. Of het nu gaat om een klassieke taart of een trendy nieuwe smaak, we zorgen ervoor dat dit in elke creatie weerspiegelt. Ons getalenteerde team van bakkers en decorateurs werkt onvermoeibaar om jouw visie tot leven te brengen, waarbij elke hap net zo heerlijk is als de vorige.

Onze Toewijding

Het vervullen van jouw wensen staat bij ons voorop. We begrijpen dat elke gelegenheid uniek is, en we streven ernaar jouw vieringen onvergetelijk te maken met onze op maat gemaakte taarten. Van kindertaarten tot bruidstaarten, en van zakelijke evenementen tot informele bijeenkomsten, onze zoete lekkernijen zijn ontworpen voor iedereen die iets te vieren heeft of gewoon trek heeft in iets lekkers! Bestellingen plaats je gemakkelijk in onze webshop maar onze collega's helpen je ook graag verder via Whatsapp. We kijken ernaar uit om zoetigheid toe te voegen aan jouw vieringen en jouw taartwensen te vervullen