Workshop van Taarten van Linn

Met één van onze arrangementen is uw feest compleet! Van cupcakes maken tot een ronde taart. Een dag om nooit meer te vergeten.

Taarten van Linn Verjaardagsfeest

Uw feestje vieren met Taarten van Linn

Bij TvL is het voor jong én iets ouder mogelijk je feestje of gelegenheid te vieren! kies uit de verschillende workshops die past bij de gemiddelde leeftijd en wens van de groep. Workshops zijn mogelijk vanaf 6 personen tot max 10 personen. Geen troep in huis, en geen omkijken naar een grote afwas! 
Wij zorgen voor een geweldige dag
Op uw locatie of bij Taarten van Linn
Cupcake, Boltaart of Ronde taart
Inclusief: Limonade & snoepjes.
Iedereen ontvangt een oorkonde

Cupcake arrangement € 22,50 p.p.

Iedereen krijgt 6 voorgebakken cupcakes. De cupcakes worden versierd met marsepein, botercreme en verschillende versiersels. Deze workshop is geschikt vanaf de leeftijd 4+ en duurt +/- 2,5 uur . Inclusief: Limonade, snoepjes & oorkonde.

Boltaart arrangement € 25,00 p.p.

Iedereen krijgt 1 voorgebakken boltaartje in de vorm van een halve bal. Er wordt botercreme op smaak gebracht met de uitgekozen smaak stof. Het boltaartje wordt gevuld met de botercreme en afgesmeerd. Hierna wordt het boltaartje bekleed met marsepein, en versierd. Deze workshop is geschikt vanaf 6+ en duurt +/- 2,5 uur Inclusief: Limonade, snoepjes & oorkonde.

Ronde taart arrangement €27,50 p.p.

Iedereen krijgt een ronde voorgebakken cake van 20 cm ø. Er wordt botercreme op smaak gebracht met de uitgekozen smaakstof. de cake wordt gevuld met de botercreme en afgesmeerd. Hierna wordt de cake bekleed met fondant, en versierd. Deze workshop is geschikt vanaf 8+ en duurt +/- 3 uur inclusief: Limonade, snoepjes en cupcakes.

Wilt u een Workshop arrangement van Taarten van Linn en een dag om nooit meer te vergeten? Bekijk op welke dagen we de verschillende arrangementen hebben en meld je per direct aan. Klik op onderstaande button om de komende workshops te bekijken.